GusztavToth

Üdvözöllek a bázisomon!

Jellemzően az az ember vagyok, akinek nem elég a jó felvétel. Szükséges még hozzá egy pici „fűszer”, kell az összhang a megrendelővel, hogy a közös munkánk során a legtöbbet tudjam kihozni önmagamból, az eseményből. A végén teljes legyen az elégedettség mindkét részről.
Futottam bele ezernyi nehézségbe. Indiai angol akcentussal harcoló tech tutoriálokat nézve éjszakákon át, vagy épp az egész napos kaja nélkül maradásba, mert vitt a forgatási flow.

Az én történetem

Belekezdtem komolyabban

Elérkezett végre az a pillanat, amikor monetizálhattam az évekig gyűjtött tapasztalataimat. Ebben az évben kerültem be egy angol, piacvezető horgász cég (NASH), hazai tartalomkészítő szerepébe, ahol a mai napig is dolgozom és ugyanebben az évben felkértek, hogy fotózzak végig egy 5 napos horgászversenyt a Balaton teljes területén. (IBCC)

2015

Mozgóképes mozgolódás

Publikáltam első freestyle horgász filmeimet, amelyek megadták a kezdő lökést a mozgóképes világ felfedezéséhez. A fotózás lendülete elvitt egészen addig, hogy a Pontyvilág Magazin 2016 legjobb fotósának válasszon meg. Innentől kezdve nem volt megállás.

2016

Repülés tanulás

Megvásároltam első drónom, amely egy teljesen új  perspektívát nyitott meg előttem és egy jóval magasabb szintre emelte munkáim sokrétűségét.

2017

Nő a felelősség

Lehetőségem nyílt vezető operatőri és fényképész pozícióban részt venni a VI.NBBH-n, amely a horgász karrierem egy hatalmas mérföldköve lett. Ez a verseny egy 8 napos 0-24 órás  szolgálatot jelentett. Innentől kezdve minden évben ez a tevékenység  szellemileg és fizikailag a legkimerítőbb munkájává nőtte ki magát a maga varázslatos és értékes hozadékaival. 🙂

2018

Az első esküvők

Az első esküvői fotózás éve. Megannyi új kihívás, teljesen más környezet. De a pillanatok megörökítése egy új perspektívát hívott elő bennem.

2019

Minden egyszerre

Rengeteget utaztam, fotóztam, Pécsre költöztem és a PTE-nek kezdtem dolgozni. Több neves eseményen, mint diplomaosztó ünnepség, gólyabál, „békatábor”, ünnepségek, összejövetelek résztvevője voltam kamerámmal.

2020

Csak a fizikai végkimerülés szabott határt

Egy erős vállalkozói és kibontakozási hullámvasút következett. 18 vállalkozással/projekttel a hátizsákomban harcoltam az ötlet túltengéstől. A mai napig is ez éltet minden nap, és ez is szívja le minden energiám. Ebben az évben indítottuk el a 4hands-et, amely azóta fél tucat esküvő megörökítőnek biztosít munkát és ad egy biztos és megbízható pontot a jegyben álló pároknak.

2021

Új skillek

Pár hónappal az évforduló előtt egészen a választásokig a Külügyminisztériumnak fotóztam, filmeztem, vágtam és persze drónoztam. Megtanultam menet közben utómunkát végezni, villamoson egy kézzel videót vágni, éjszaka hazafele és a túlóra fogalmát rendszeresíteni. DE! imádtam minden pillanatát.

2022

Önfejlesztés és fókusz módosítás

Ez az év leginkább személyiségfejlődésben volt meghatározó. A 2 hetes random Káli medencei vadkempingtől a hatalmas szabadtéri goa és drum&bass bulikon át egészen addig a pontig, hogy letisztítsam a napjaim és jobban tudjak összpontosítani a minőségre és a megrendelőimre.

2023

Jelen és jövő

hozhat bármit! Én itt leszek Neked, ha szükséged lenne rám. 🙂

2024

Ajánlatkérés

Melyik szolgáltatásom iránt érdeklődsz?